top of page

Mysite Group

Public·39 members
Luiz Palhares
Luiz Palhares

Curs De Limba Germana Fara Profesor Audio Descarcare Gratisrar


Curs De Limba Germana Fara Profesor Audio Descarcare Gratisrar
Daca vrei sa inveti limba germana fara sa platesti un profesor sau sa te inscrii la un curs, exista o solutie simpla si gratuita: descarca un curs de limba germana in format audio si rar de pe internet. Un astfel de curs iti ofera posibilitatea sa asculti lectii de vocabular, gramatica, pronuntie si conversatie in limba germana, pe care le poti reda oricand si oriunde, pe telefon, tableta sau computer. In plus, fisierele rar iti permit sa economisesti spatiu de stocare, deoarece comprima fisierele audio intr-un singur fisier.


Un exemplu de curs de limba germana fara profesor audio descarcare gratisrar este cel oferit de site-ul [CursuriO.com], care contine 37 de lectii de germana pentru incepatori si avansati, cu pronuntie audio si exercitii practice. Acest curs te invata alfabetul, numerele, zilele saptamanii, lunile anului, culorile, animalele, fructele, legumele, alimentele, bauturile, membrii familiei, formulele de salut, ora, anotimpurile, vremea, directiile, formele geometrice, corpul uman, profesii, adjective, adverbe, conjunctii, prepozitii, pronumele, substantivele, verbele si multe altele. De asemenea, acest curs iti ofera urari si mesaje de Craciun si de la multi ani in limba germana, precum si un model de CV in limba germana. Poti descarca acest curs gratuit de la adresa [urluso.com/2twNYX].


Download File: https://diutilxtracgi.blogspot.com/?download=2w42oM


Un alt exemplu de curs de limba germana fara profesor audio descarcare gratisrar este cel oferit de site-ul [SoundCloud.com], care contine un fisier audio de 10 minute in care poti invata bazele limbii germane intr-un timp foarte scurt. Acest fisier audio te invata cum sa te prezinti, cum sa saluti pe cineva, cum sa intrebi si sa raspunzi la intrebari simple, cum sa numeri pana la 10 si cum sa spui culorile in limba germana. Poti asculta acest fisier audio gratuit de la adresa [soundcloud.com/russell-herrin/curs-de-limba-germana-fara-profesor-audio-descarcare-gratisrar].


In concluzie, daca vrei sa inveti limba germana fara profesor audio descarcare gratisrar este o optiune convenabila si accesibila pentru tine. Tot ce trebuie sa faci este sa cauti pe internet un curs care ti se potriveste si sa il descarci pe dispozitivul tau preferat. Apoi poti asculta lectiile oricand ai timp liber si poti repeta dupa vorbitor pentru a-ti imbunatati pronuntia si intelegerea limbii germane. Mult succes!
About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • Taran Casey
 • fitono sports
  fitono sports
 • Navjot Raj
  Navjot Raj
 • ayush Rajput
  ayush Rajput
 • सानि नाकि 285 Naki
  सानि नाकि 285 Naki
bottom of page